Beşiktaş'ın, Galatasaray'dan kiralık olarak transfer ettiği Dany, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.
Siyah beyazlı formanın hakkını verebilmek için elimden geleni yapacağını ifade eden Kamerunlu oyuncu, çok iyi çalışarak başarılara katkısının olacağını söyledi.
Beşiktaş'ta olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Dany, siyah-beyazlı kulüpten teklif aldığında çok heyecanlandığını dile getirdi.  26 yaşındaki stoper, "Beşiktaş'tan teklif geldiğinde tereddüt etmeksizin 'evet' dedim. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Böylesine büyük bir kulüpte meydan okuma fırsatı doğdu. Çok büyük bir taraftar kitlesi var. Bu çok önemli ve çok ikna edici bir faktör. Dolayısıyla hiç tereddüt etmeden beşiktaş'tan gelen teklifi kabul ettim" dedi.
"BILIC ÇOK BÜYÜK BİR HOCA"
Teknik direktör Slaven Bilic'e de övgüler yağdıran Dany,  "Slaven Bilic çok büyük bir hoca, çok büyük bir teknik direktör. Kendisinin Hırvatistan Milli Takımı'yla nasıl işler başardığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Uluslararası anlamda çok büyük bir üne sahip. Kendisiyle çalışmak çok büyük bir gurur. Böylesine büyük hocalarla her oyuncu çalışmak ister" diye konuştu.
     
Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacakları maçı değerlendiren deneyimli savunmacı, özgüveni yüksek iki takımın çok önemli bir maça çıkacağını kaydederek, kağıt üzerinde favori gözüken tarafın kendileri olduğunu söyledi.
"BURADA YÜZDE YÜZÜMLE OYNAYACAĞIM"
Siyah beyazlı taraftarlara seslenen Dany, "Artık buradayım, Beşiktaş'ın oyuncusuyum. Kesinlikle bilsinler, burada yarısını, yüzde 50'sini vererek oynamayacağım. Yüzde 100 ile oynayacağım. Sezon sonunda da doğru bir karar vererek devam edeceğim" dedi
     
Dany, sezon sonunda sarı-kırmızılı takıma dönmek istediğiyle ilgili çıkın haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
NTVSPOR