Santos'tan Barcelona'ya transferinde Katalan kulübünün usulsüzlük yaptığı iddialarıyla gündeme gelen Neymar, konuyla ilgili olarak ilk kez konuştu.
Kişisel Instagram hesabından uzun bir metin yayınlayan Brezilyalı yıldız, transferinden komisyon almakla suçlanan babasına destek oldu.
Neymar bu konu hakkında konuşmak zorunda kaldığı için kendisini kötü hissettiğini belirtirken, babasına hitaben "Gönlümdeki takım Santos'ta ve hayalimdeki takım Barcelona'da oynamamı sağladığın için teşekkür ediyorum. Birçok kişi saçma iddialarla bizi sorguluyor. Çevremizde ne kadar da sahte arkadaş varmış. İnsanlar kısa bir süre içerisinde senin yalan söylemediğini ve hata yapmadığını anlayacak" ifadelerine yer verdi.
Barcelona kulübü Neymar'ın 57 milyon euro karşılığında transfer edildiğini açıklamış, ancak bir kulüp üyesi bu transfer esnasında Brezilyalı yıldızın babasının sahip olduğu fon şirketine açıktan ödeme yapıldığını iddia etmişti.
İddialar nedeniyle Katalan kulübünde Sandro Rosell başkanlık görevinden ayrılırken, yerine yardımcısı Josep Bartomeu geçmişti.