Pages

15 Mart 2015 Pazar

Hayal Kırıklıkları

Futbolu yakından takip edenler çok iyi bilirler ki Dünya üzerinde ufak yaşlarda oynadıkları futbol ile futbol Dünyasında büyük bir beklenti yaratan ama futbol seviyesi arttıkça başarılı olamamış bir dolu oyuncu vardır. Bu yazımda o oyuncular içerisinden 10 tanesini sizler için derleyip, inceleyip yazdım.


1- Freddy Adu

Gana Asıllı ABD'li futbolcu Adu
Bu ismi FM oyuncuları çok iyi bilirler. Yolu ülkemizden de geçen Adu’nun videolarını izlemeye başlayan her insan ünlenmeye başladığı ilk dönemde hayretler içerisinde kaldı. Bir futbolcu ancak bu kadar yetenekli olabilirdi ama ne yazık ki seviye yükseldikçe olmadı. Mental gücü üst seviyede futbol oynamasına yetmedi ve başarısız oldu. 2004 yılında DC United tarafından draft edildi ve aynı dönemde ilk profesyonel maçına çıktı. Real Salt Lake’e geçişinin ardından Amerika Milli Takımı’nda alt yaş gruplarında gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin yakın takibine girdi ve en sonunda 2 milyon dolar karşılığı Benfica’ya transfer oldu.
Monaco, Belenenses, Aris ve Çaykur Rizespor’da kiralık olarak forma giydi ancak hepsinde başarısız performansı ile hayal kırıklığı yarattı. En son Sırbıstan’ın Vojvodina tarafından serbest bırakıldı ve şu an 25 yaşında serbest bir oyuncu durumunda. Yaz transfer sezonun hareketli isimlerinden birisi olabilir.
Yazının tamamı için: Mryamuk.com

0 yorum:

Yorum Gönder